miércoles, 22 de julio de 2015

ACCO VORAMAR: SÁBADO 25 JULIO EN LA PLAYA

ACCO Voramar torna aquest dissabte a la 

platja d’Oliva

22/07/2015 | elperiodic
Oliva celebra dissabte a la nit la quarta edició del mercat Voramar, organitzat per l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva, per tal de promoure el xicotet comerç tradicional de la ciutat.
Una trentena de botigues oferiran novament els seus productes al passeig dels Muntanyars des de les 20 hores del dissabte 25 de juliol fins a les dues de la matinada del diumenge.
La fira comercial comptarà a més amb diverses activitats d’animació, com ara un castell inflable per als més menuts.
Un any més, el mercat Voramar servirà per acostar a la platja d’Oliva l’oferta comercial existent a la ciutat, perquè tant els olivers com els turistes de la platja puguen conèixer de primera mà tots els articles que poden adquirir sense eixir d’Oliva.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Oliva, celebra el sábado por la noche la cuarta edición del mercado Voramar (cerca del mar), organizado por la Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO) con la colaboración de la concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Oliva, para promover los pequeños comercios, tradicionales de la ciudad.

Unas treinta tiendas ofrecerán nuevamente sus productos en el paseo "del Muntanyars", desde las 20 horas del sábado 25 de Julio hasta las 2 de la madrugada del domingo.

La Feria comercial tendrá además diversas actividades de animación, como un castillo inchable para los más pequeños.

Un año más, el Mercado Voramar servirá para acercar a la Playa de Oliva la oferta comercial existente en la ciudad, para que tanto los olivenses como los turistas de la playa puedan conocer de primera mano todos los artículos que puedan adquirir sin salir de Oliva. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario